Vandaag zou de dag beginnen met een workshop voor een beginnende haker. Ze wilde graag aan de slag met een gehaakt deken naar een patroon van Arne en Carlos. Ik kwam net binnen met lekkers voor bij de workshop toen deze mevrouw belde dat ze pech had met de auto en hoopte dat de wegenwacht haar snel zou helpen. Hopelijk is alles goed gekomen met de auto. Haar dag liep dus een beetje anders en daarmee ook die van ons. Dit zou de eerste workshop in tijden worden. We hebben nog geen agenda gemaakt, maar als je nu zelf iets wilt leren dan kun je altijd een workshop op maat aanvragen. De geplande workshop van vandaag bracht wel een herinnering boven aan een bloemenkleed van Arne en Carlos dat ik ooit gehaakt heb als samenwooncadeau voor een paar vrienden. Leuk project voor als je heel veel restjes hebt of als je overal en nergens bolletjes koopt.

We hadden ons voorgenomen om van woensdag besteldag te maken maar de laptop had anders besloten. Na een update zag alles er al een aantal dagen anders uit en was het niet mogelijk om in te loggen bij de leveranciers om de gevraagde bestellingen in te voeren. Maar hahaaaaaaaa na wat speurwerk is dit eindelijk opgelost en kunnen we hopelijk snel weer klanten blij maken! In ieder geval is de bestelling voor deze prachtige kleur bingo nu mooi de deur uit voor een mevrouw die een trui voor haar zoon wil breien.

Vandaag kwamen Mayra met de roze fietshelm en haar moeder en grote zus ook weer langs. Vandaag sloegen ze geheel onverwacht al een voorraad Scheepjes Twinkle en Sweetheart Soft in alvast voor de kerst. Al kun je deze garens ook heel goed gebruiken voor de knuffeldekens van Woollytoons. Mayra heeft de voorbeelddraak die Sandra gehaakt heeft vandaag goedgekeurd.

Een hele leuke onverwachte wending van de dag was een bezoek van Hanneke, een creatieve duizendpoot. Zij belde vandaag of ze langs kon komen met zelf gesponnen garen om dat aan te kunnen bieden in het Achterpand. Binnenkort volgt daar meer nieuws over. Maar een eerste blik op haar garens heb je hier alvast. Mooi he! Je kunt haar volgen op facebook via www.facebook.com/atteljeehannekedee/
Thuis zou ik dit stuk gaan schrijven maar kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn ipad met foto’s in de winkel had laten liggen (en mijn zuurkoolpakket 🤪) Dus nog even weer terug om dat op te halen.
Morgen loopt alles vast op rolletjes! Vandaag ga ik in ieder geval nog zien wat ik kan doen aan deze sok die ik wilde gaan haken uit het boek van Sokken haken a la Sacha. Dat loopt nog niet helemaal zoals gepland en dat geeft gelukkig helemaal niks!

Verstuurd vanaf mijn iPad
Verstuurd vanaf mijn iPad

Soms loopt een dag anders…
Call Now Button