De leukste breiwinkel in Groningen? Achterpand!

Achterpand is dé breiwinkel in Groningen voor iedereen die van breien, haken en/of borduren houdt. Je vindt ons aan het Lage der A 1-1, in het centrum van Groningen. Breien, haken of borduren, wij hebben het mooiste garen in alle kleuren van de regenboog in onze winkel. Garen van topkwaliteit van onder andere Scheepjes, Lana Grossa, Lang, Borgo de Pazzi, Phildar, Rellana, Lopi,  Rauma, Noro, Schoëller-Stahl, Plassard, Gütermann, DMC, Vervaco, Prym, Knitpro, Clover en Addi. Naast onze vaste selectie, bestellen we ook garen in specifieke kwaliteiten en kleuren.

Patronen en inspiratie

Naast haak- en breigaren hebben we ook een ruim assortiment aan patroonboeken en magazines. Kom eens snuffelen tussen onze gratis patronen voor inspiratie! Daarnaast hebben we ook een aantal mooie patronen geschreven door ontwerpers uit Groningen. Achterpand heeft  geen webwinkel voor garen en breibenodigdheden, maar we sturen je bestelling met alle plezier op. Bij Achterpand draait het om contact met en aandacht voor de klant!

Vragen over een handwerkklus?

Handwerk kwesties of vragen? We denken graag met je mee en kunnen je advies geven over materiaalkeuze en kleuren. Jong en oud is welkom! Laat je ook inspireren.

Handwerk workshops

Volg een handwerk workshop als je je handwerkvaardigheden serieus wil uitbreiden!

De handwerk workshops worden het hele jaar gehouden. Volg hiervoor onze Facebook pagina of check de agenda op deze site. Feestje of evenement? We kunnen ook op aanvraag en in overleg specifieke handwerk workshops organiseren. Maximale deelname bij een handwerk workshop is wegens corona 4 deelnemers.

Neem contact op met vragen en opmerkingen of kom gezellig langs!

Call Now Button