De leukste breiwinkel in Groningen? Achterpand!

Achterpand is dé breiwinkel in Groningen voor iedereen die van breien, haken en/of borduren houdt. Je vindt ons aan het Lage der A 1-1, in het centrum van Groningen. Breien, haken of borduren: wij hebben een uitgebreid assortiment. Garen  van topkwaliteit van: Scheepjes, Lana Grossa, Lang, Rellana, Lopi,  Rauma, Noro, Austermann, Araucania, Lotus, Novita en Juniper Farm. Voor de borduurliefhebbers is er een ruime keus DMC strengen, borduurlinnen en Vervaco pakketten  zijn er ook fournituren van Gütermann, Prym, Knitpro, Clover en Addi. In overleg kunnen we op maat bestellen.

Patronen en inspiratie
Ter inspiratie hebben we een ruim assortiment aan patroonboeken en magazines. Kom ook eens snuffelen tussen onze gratis patronen en in onze boekenkast. We denken graag met je mee en kunnen je advies geven over materiaalkeuze en kleuren.

Vragen over een handwerkklus?
Handwerk kwesties of vragen? Jong en oud is welkom bij Bram en Lineke! Elke woensdag staan zij paraat tussen half twee en vier om te helpen bij problemen met patronen .

Handwerk workshops

Volg een handwerk workshop als je je handwerkvaardigheden serieus wil uitbreiden!

De handwerk workshops worden het hele jaar gehouden. Volg hiervoor onze Facebook pagina of check de agenda op deze site. Feestje of evenement? We kunnen ook op aanvraag en in overleg specifieke handwerk workshops organiseren.

Neem contact op met vragen en opmerkingen of kom gezellig langs!

Call Now Button