De Leukste breiwinkel in Groningen? Achterpand!

Achterpand is dé breiwinkel in Groningen voor iedereen die van breien, haken en/of borduren houdt. Je vindt ons aan het Lage der A 1-1, in het centrum van Groningen. Breien, haken of borduren, wij hebben het mooiste garen in alle kleuren van de regenboog in onze winkel. Garen van topkwaliteit van onder andere Scheepjes, Lana Grossa, Lang, Borgo de Pazzi, Phildar, Manos del Uruguay, Rauma, Noro, Debbie Bliss, Bremont, Schachenmayer, Schoëller-Stahl, Plassard, Gütermann, DMC, Vervaco, Prym, Knitpro, Clover en Addi. Naast onze vaste selectie, bestellen we ook garen in specifieke kwaliteiten en kleuren.

Patronen en inspiratie

Naast haak- en breigaren hebben we ook een ruim assortiment aan patroonboeken en magazins. Kom eens snuffelen tussen onze gratis patronen voor inspiratie! Daarnaast hebben we ook een aantal hele mooie patronen geschreven door ontwerpers uit Groningen. Achterpand heeft nog geen webwinkel voor garen en breibenodigdheden, maar we sturen je bestelling met alle plezier op. Bij Achterpand draait het om contact met en aandacht voor de klant, dus kom langs!

Vragen over breien? De patronendokter helpt!

Handwerk kwesties of vragen? We denken graag met je mee en kunnen je advies geven over materiaalkeuze en kleuren.

  • Elke woensdagmiddag zit onze patronendokter voor u klaar. Zo zijn al veel handwerkers geholpen met raad en draad door Janneke.
  • Elke vrijdagochtend is er van 10:15 – 12:30 uur het breicafé. Hier zitten de dames en ook een jongeheer te handwerken en gezellig koffie en thee te drinken.

Jong en oud zijn welkom! Laat je ook inspireren en kom langs bij Achterpand aan het Lage der A 1-1, in het centrum van Groningen.

Handwerk workshops & de Pronkrolclub

Volg een handwerk workshop als je je handwerkvaardigheden serieus wil uitbreiden! Of kom bij de Pronkrolclub. De Pronkrolclub komt elke derde donderdagavond samen in Achterpand. Brei, haak of borduur aan je eigen pronkrol. Bij elke deelname krijg je 5 nieuwe steken/patronen. Deze kun je bewaren in je pronkrol-map en notities kun je in het bijgeleverde schriftje kwijt. Meedoen kost 5,- euro per keer. Koffie, thee en wat lekkers is bij de prijs inbegrepen.

De handwerk workshops worden in het najaar en voorjaar gehouden. Volg hiervoor onze Facebook pagina of check de agenda op deze site. Feestje of evenement? We kunnen ook op aanvraag en in overleg specifieke handwerk workshops organiseren. Minimale deelname bij een handwerk workshop op aanvraag is 4 deelnemers.

Neem contact op met vragen en opmerkingen of kom gezellig langs!

Call Now Button