Dit was een prima dag om in de zon te breien, nog wel met een lekkere sjaal om. Echt wel lekker na alle wind en regen. We werden er zelfs een beetje soezerig van.  

Om in de stemming te blijven heb ik wat zonnige bolletjes geel bij elkaar gezocht. 

Het schattige vestje is van Millecolori baby, het patroon heet puerperium en is gratis te downloaden op ravelry. Als je op dit linkje klikt kom je er vanzelf terecht. https://www.ravelry.com/patterns/library/puerperium-cardigan. Dit is een van de favoriete patronen in de winkel. Als je het van Millecolori breit is het heel geschikt voor pasgeboren wereldburgertjes. Gebreid van Noro silk garden sock solo is hetzelfde patroon geschikt voor een paar maanden later.

Dat vestje van Noro is niet geel maar het overslagvest met korte mouwen van Allora hand dyed hieronder wel.


Het topdown gebreid truitje van Ecopuno is misschien meer oranje, maar zeker ook een zonnig kleurtje. 

Als kers op de taart kun je zien dat Elsa ook heel blij kan worden van geel, ook al is de trui te groot en niet voor haar gebreid maar door Bram voor Annelieke. Dit was nog een foto van vorig jaar, de trui is van Star cotton van Austermann.


Bram en Lineke hebben weer veel kunnen helpen tijdens het patronenspreekuur tussen 13:00 en 16:00. En hoera, ook Mayra en haar moeder kwamen even langs! 

Zonnestralen getankt
Call Now Button