Al jaren had ik deze deken van Lilabjorn crochet op mijn wensenlijst staan. Een weekje op Terschelling is een mooi begin om dit soort projecten op te starten.
Het patroon is gratis en kun je vinden op www.lillabjorncrochet.com/2017/07/nya-mosaic-blanket-free-crochet-pattern.html. Het garen is Amore 240 van Borgo de Pazzi. Het garen is heerlijk om mee te werken en ik vind het fijn om gebruik te maken van gerecyclede wol. Jammer genoeg is de groothandel gestopt met de levering van Borgo de Pazzi, maar er ligt nog een behoorlijke voorraad in de winkel.

Leuk om aan te kondigen is dat er binnenkort weer een agenda is voor de workshops. Bram en Johan zetten daar nog de laatste puntjes op de i. Wordt vervolgd…
Ik geniet nog even van mijn laatste dag op Terschelling. ☀️ ☀️ zonnige groetjes van Trinet

Werk in uitvoering: een mozaiekdeken
Call Now Button