In mijn bijna onuitputtelijke wolvoorraad lagen nog bolletjes Amira van Lang yarns in een prachtige petrolkleur. Het garen is van katoen met een beetje polyamide en voelt heel zacht. Daar wilde ik wel een vest van! Ik was al begonnen met maar was niet tevreden dus roef roef roef uithalen en opnieuw kiezen wat te maken.
In mijn speurtocht naar een vest kwam ik dit gratis patroon voor een vest van babymaatjes tot maat 6XL tegen op tincanknits.com/pattern/harvest. De beschrijving is prima (wel in het engels) en Amira is heel geschikt voor dit patroon. Maar als je meer warmte nodig hebt kun je heel goed werken met Bingo of Cool Merino van Lana Grossa.

Er staan meer gratis patronen op de site van tincanknits en de beschrijving lijkt steeds heel zorgvuldig… Het vest wordt van boven naar beneden gebreid en zie hier het resultaat van een zondagmiddag.

Zie hier een meisje met een kleiner maatje:
of een paar jaar later:
Geef de herfst van katoen!
Call Now Button